Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» Πολάκη μετά τις αναρτήσεις για την Αγαπηδάκη

612

Αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη σχετικά με τη συντονίστρια για τα ασυνόδευτα Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου επικρατεί οργή και δυσαρέσκεια για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάλιστα δεν ανακαλεί την τοποθέτησή του, όπως δήλωσε με νέα παρέμβασή του στο Facebook.

Μάλιστα, αναμένεται ότι το άδειασμα θα πάρει τη μορφή ανακοίνωσης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη, ο Πάνος Λάμπρου μέλος του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Δικαιωμάτων έγραψε στο Facebook ότι: «Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου».

Η ανάρτηση του κ. Λάμπρου:

Σημειώνεται ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real 97,8 και κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, φάνηκε να κρατά… αποστάσεις από τον βουλευτή του κόμματος. «Όλοι μας όταν τοποθετούμαστε δημόσια ειδικά σε τέτοια ζητήματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε, και κυρίως για να μην χάνουμε και το δίκιο μας μερικές φορές» υπογράμμισε. «Νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί και πέρα βεβαίως νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία. Η κ. Αγαπηδάκη έκανε μια καριέρα στα social media τα προηγούμενα χρόνια με υβρεολόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του. Νομίζω είναι ένα ζήτημα στο οποίο και η στάση του Πρωθυπουργού να την επιβραβεύσει αναθέτοντας της έναν τόσο ευαίσθητο τομέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη

Στην επίμαχη ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έγραψε το 2017, στρέφεται κατά της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα.

«Από τη “μελέτη” του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά…» γράφει μεταξύ άλλων.


Πηγή