Ραγκούσης για Κουκάκι: Ακόμη πιο δύσκολη η θέση της κυβέρνησης μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

636

Νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μετά από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δαχτυλικών αποτυπωμάτων από τις καταλήψεις στο Κουκάκι.

«Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την οποία ολοκληρώθηκαν από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών οι εξετάσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων στα ευρήματα που συνελέγησαν την 18η Δεκεμβρίου, στη διάρκεια επιχειρήσεων για την εκκένωση κτηρίωνκαταλήψεων στο Κουκάκι. Μόλις ανακοινωθεί το τέλος του συνόλου των ερευνών θα τοποθετηθούμε με απόλυτη υπευθυνότητα», σημειώνει χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση.

Εξάλλου, όσον αφορά στη νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι το Σαββατοκύριακο, χαρακτηρίζει «θλιβερό το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να συκοφαντήσει ακόμη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοδευτική παράταξη».

«Η θέση μας κατά της ανομίας είναι πάγια και δοκιμασμένη στην πράξη και την γνωρίζουν καλά», υπογράμμισε και κάλεσε τον πρωθυπουργό και το υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «αντί για τις προβοκατόρικες κυβερνητικές αναφορές, αν θέλουν και τολμούν ας πάνε οι ίδιοι να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των Εξαρχείων μετά από 6 μήνες συστηματικής εφαρμογής της πολιτικής τους που, αντί για ασφάλεια, το μόνο που τελικά παράγει είναι θέαμα για τα κανάλια και αύξηση της εγκληματικότητας για τα Εξάρχεια».

Πηγή