Πέτσας: Τα όσα ακούστηκαν από τη Ράικου αποκαλύπτουν τη λειτουργία ενός σκοτεινού παρακράτους

607

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τα όσα φέρεται να κατέθεσε η πρώην Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Τα όσα δύσοσμα κι άκρως αποκαλυπτικά ακούστηκαν εχθές και σήμερα από την πρώην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου για τα έργα, τις ημέρες, τις υπόγειες διαδρομές και τα μυστικά τηλέφωνα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αποκαλύπτουν τη λειτουργία ενός σκοτεινού παρακράτους με στόχο την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο Στέλιος Πέτσας, και συμπληρώνει:

«Ενός παρακράτους που κατασκεύαζε στοιχεία και μάρτυρες, που παρενέβαινε για να σταλεί μια δικογραφία στη Βουλή χωρίς όμως επιβαρυντικά στοιχεία κατά πολιτικών προσώπων. Που απαιτούσε να μην περαιωθούν οικονομικού ενδιαφέροντος υποθέσεις και που απειλούσε δικαστικούς λειτουργούς. Που έστηνε δημοσιεύματα κατά αθώων ανθρώπων με συνεργούς δημοσιογράφους και εκδότες. Αυτά είπε η τέως Εισαγγελέας με αρμοδιότητα κατά της Διαφθοράς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει, παράλληλα, πως η προσπάθεια ποδηγέτησης της Δικαιοσύνης και της «παγίδευσης του συνόλου της αντιπολίτευσης, παραπέμπει σε άλλες χώρες και άλλα καθεστώτα».

«Η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και των κάθε είδους Ρασπούτιν επιβεβαιώνει αυτό που προεκλογικά έλεγε η Νέα Δημοκρατία: πως η κανονικότητα απουσίαζε από τη χώρα κατά την περίοδο 2015 – 2019. Και φυσικά δικαιώνει απόλυτα την πολιτική επιλογή σύστασης προανακριτικής επιτροπής ώστε να διερευνηθεί μια σκοτεινή υπόθεση» ολοκληρώνει λέγοντας ο κ. Πέτσας.

Πηγή