Μεγαλοοικονόμου: Το μισό ΠΑΣΟΚ είναι ή πρόκειται να μπει στις φυλακές

759

Την άποψη ότι «το μισό ΠΑΣΟΚ είναι ή πρόκειται να μπει στις φυλακές» εξέφρασε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε εφ’ όλης τής ύλης συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ μεμονωμένων πρώην στελεχών του κόμματος, όπως ο Άγγελος Τόλκας και ο Θάνος Μωραΐτης που έγιναν υφυπουργοί στον τελευταίο ανασχηματισμό καθώς «τουλάχιστον δεν κατηγορούνται και είναι στελέχη άσπιλα και αμόλυντα και έχουν πιο φρέσκες ιδέες».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τη γνώμη της για τον Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο είπε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα σημεία τα θεωρούν θετικά. Εμένα δεν με ικανοποίησε το «λεφτά υπάρχουν», δεν το θεωρώ σοβαρό καθώς γνώριζε ότι υπήρχαν προβλήματα. Με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο, μου έλεγε η γιαγιά μου».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τοποθετήθηκε και για το πού πρέπει να κατευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν πρέπει να είναι ένα καθαρό αριστερό κόμμα με την έννοια του ΚΚΕ αλλά να απευθύνεται και στον κεντρώο χώρο. Υπάρχουν άτομα που μπορούν να προσφέρουν με φρέσκες ιδέες και γι’ αυτό πήγα και εγώ».

Για τις συνεχείς παρουσίες της στον ΣΚΑΪ η ίδια είπε ότι «εμένα δεν με πιάνει το εμπάργκο. Αν δεν με ήθελαν θα μου έλεγαν «το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία»».

Παράλληλα γνωστοποίησε πως θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να το έχει συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «τον συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν έχουν σχέση όσα κάνει με αυτά που έκαναν αυτοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Όταν ρωτήθηκε για την κόντρα που είχε με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τη φράση της «δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είχατε πει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ με τους ομοφυλόφιλους τα έχω πάει πάρα πολύ καλά, έχω λάβει μέρος σε τέσσερα συνέδριά τους».

Τέλος, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου μετά την τηλεοπτική κόντρα που είχαν υποστηρίζοντας ότι ήταν «σεξιστική» η φράση του μετεωρολόγου «ξεφτιλίζεστε, 70 χρονών γυναίκα» προσθέτοντας ότι τα χρήματα θα τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.