Γιώργος Χριστόπουλος : Ο πανικόβλητος και υπόλογος για τους νεκρούς στο ολοκαύτωμα του Ιουλίου Δήμαρχος με φίλια ΜΜΕ στήνει παραπολιτικά σενάρια.

735

«Πανικοβλημένη η απερχόμενη διοίκηση και οι «φίλοι» τους γράφουν για «χρίσμα» το οποίο ουδέποτε επιδιώξαμε να λάβουμε και ουδέποτε ζητήσαμε. 
Το γνωστό -και μη εξαιρετέο- σύστημα του απερχόμενου, μη εκλεγμένου από τους δημότες και υπόλογου στις εισαγγελικές Αρχές για το ολοκαύτωμα του Ιουλίου με τους 100 νεκρούς, δημάρχου κ. Μπουρνούς με διαρροές σε φίλια ΜΜΕ στήνει…παραπολιτικά σενάρια!

Επειδή γνωριζόμαστε όλοι και γνωριζόμαστε πολύ καλα. Το μοναδικό χρίσμα που ζητάμε είναι εκείνο του απλού δημότη στις εκλογές του Μαΐου. Την ψήφο των πολιτών για να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η πλέον φαύλη δημοτική διοίκηση που έχει γνωρίσει η αγαπημένη μας πόλη της τελευταίες δεκαετίες. 
Συνεχίζουμε δυναμικά και αφήνουμε τους φίλτατους σεναριογράφους στην μοναχικότητα του αυτόεξευτελισμού»

Γιώργος Χριστόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας (σχετικά με ανάρτηση ιστοσελίδας – αναδημοσίευση απο εφημερίδα – που ανέφερε ότι μάταια παλεύει ο Χριστόπουλος για το χρίσμα στη Ραφήνα)