Κορονοϊός: Άρχισε η τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Τσίπρα

595

Κορονοϊός: Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας άρχισε η τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός συζητά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας και τα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί.

Για λόγους συμβολικούς η επικοινωνία ανακοινώθηκε ότι θα γίνει με βιντεοκλήση προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες «Μένουμε σπίτι».

Την πρωτοβουλία για την συνάντηση είχε ο κ. Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου αποδέχθηκε το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέφερε ο διευθυντής του γραφείου του, κ. Καλογήρου στον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στις προθέσεις του πρωθυπουργού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενημερώσει όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όπως θα κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα τους καλέσει ταυτόχρονα να συμβάλλουν κι εκείνοι στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση, τις υγειονομικές αρχές, την Πολιτική Προστασία και όλους τους φορείς της Πολιτείας για να αναχαιτιστεί η επέλαση της πανδημίας.

Στην κυβέρνηση βλέπουν με ικανοποίηση τη στάση που ακολουθεί η αντιπολίτευση. Ιδιαιτέρως θετική εντύπωση, λένε αρμόδιες πηγές, ότι έκανε το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε μέσω του Instagram το δικό του μήνυμα υπέρ του «μένουμε σπίτι».


Πηγή