Γεωργία Παλυβού : μια πόλη που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ!

800

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια, στο τμήμα Χημείας του Ε.Κ.Π.Α., όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ με άξιους συναδέλφους, που με υψηλό αίσθημα προσφοράς καταφέραμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τα φοιτητικά και πανεπιστημιακά δρώμενα, με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές για την εποχή δράσεις.

Με εφόδιο τις εμπειρίες που απέκτησα από τότε και ακολουθώντας σε όλη τη διαδρομή μου τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα, προχώρησα στην ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και μεγαλώνω το παιδί μου.

Τα τελευταία χρόνια είχα την τιμή να εκλεγώ και να δραστηριοποιηθώ σε διάφορα συλλογικά όργανα, εντός και εκτός του Δήμου μας, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, σε πολλά και διαφορετικά πόστα.

Ως ένα άτομο ευαισθητοποιημένο πολιτικά και κοινωνικά, μέσα σε αυτήν την περίοδο παρατεταμένης κρίσης που ζούμε, τόσο οικονομικής όσο και ηθικής, όπου οι άξιοι λοιδορούνται και οι καιροσκόποι επιβιώνουν, θεώρησα υποχρέωσή μου να συμμετέχω σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου, πολιτική και επαγγελματική, στην προσπάθεια να παραμείνει η πόλη μας, μια πόλη που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ!

Μία πόλη που αξίζει να ζεις, γιατί μερίμνησαν άξιοι άνθρωποι από το παρελθόν μέχρι και σήμερα για να έχουμε αυτό το προνόμιο. Και φυσικά δεν θέλουμε να το χάσουμε. Γι αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ με τον άξιο Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού, κ. Παντελή Ξυριδάκη, ο οποίος απέδειξε ότι έχει και την εμπειρία και τη γνώση και το πλάνο, για να οδηγήσει την πόλη μας σε ασφαλή μονοπάτια, μέσα σε μια περίοδο διαρκούς και εκτενούς κρίσης.

Σε αυτήν την περίοδο, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αρκετά σημαντικός, καθώς καλείται να καλύψει δυσλειτουργίες και αδυναμίες του κεντρικού κράτους και ακόμα και σε έναν εύρωστο Δήμο, όπως ο δικός μας, που μπορεί να μην έχει να αντιμετωπίσει τόσο αυξημένα κοινωνικά προβλήματα όπως άλλοι δήμοι, η κρισιμότητα των εκλογών είναι μεγάλη.

Καλούμαστε λοιπόν, υπό αυτές τις συνθήκες, να ψηφίσουμε στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφεύγοντας ρίσκο και πειράματα και κλείνοντας τα αυτιά μας σε «Σειρήνες», που το ωραίο μεν, αλλά ουτοπικό τραγούδι τους, μπορεί να μας συνεπάρει και να μας οδηγήσει σε απρόβλεπτες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Γιούλη Παλυβού.
Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού
με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών».