Πλεύρης: Η ανάρτηση μετά την επίθεση με γιαούρτι – «Συγγνώμη από τα παιδιά μου»

132

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, μετά την επίθεση με γιαούρτι

«Συγγνώμη» από τα παιδιά του «που στοχοποιούνται για τις επιλογές του» ζητά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε ανάρτησή του μετά την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένεια του.

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», προσθέτει με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Πλεύρης.

Η ανάρτηση Πλεύρη:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

«Μόλις τώρα. Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», ανέφερε σε χθεσινή ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε.

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι» πρόσθεσε ο υπουργός.

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου προσήλθε ο Θάνος Πλεύρης, μετά την επίθεση με γιαούρτι, καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση.

Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής».

Πηγή