Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης

53

Μετά το παρκέ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ρίχνεται στο πολιτικό στίβο, καθώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Γιώργος Πατούλης σε σχόλιο του για την υποψηφιότητα ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της “Νέας Αρχής” τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό» για να συμπληρώσει: «ο Σοφοκλής είναι ένα παιδί με ταλέντο και “χρυσή” καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις. Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική».

Πηγή