Πάνος Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Μην με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα»

37

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αποκαλύψεις σε τηλεοπτική συνέντευξή του

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Πάνο Καμμένο, έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με γεγονότα από την κρίσιμη περιόδο του 2015 και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις Καμμένου έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ωστόσο ο ίδιος απάντησε με μια ανάρτηση στο twitter.

Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος σε εστιατόριο μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα


Πηγή