Η Αχτσιόγλου ανάβει «φωτιές» – Συντροφικά «μαχαιρώματα» στον ΣΥΡΙΖΑ

44

Η σημερινή επιβεβαίωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει εσωτερικό διχασμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος εκφράζεται μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων εντός της παράταξης, με υποστηρικτές και πολέμιους να αρχίζουν «εμφύλιο» μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Οσμή… «πολέμου» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Αρκετές δημοσιεύσεις κάνουν λόγο για «προοπτική στο πρόσωπο της Έφης Αχτσιόγλου», στις οποίες τονίζεται ότι «έχει πιθανότητες ακόμη και για την εξουσία, αρκεί να παίξει σωστά και έξυπνα», εν όψει των των διαδικασιών για την εκλογή νέου Προέδρου του κόμματος.

Ωστόσο, άλλοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ισχυρίζονται για την Έφη Αχτσιόγλου ότι «την κατέκλυσε το άγχος», ενώ, ορισμένοι δεν δίστασαν να «εξαπολύσουν» και πυρά προς την υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως «το 3% δεν είναι μακριά» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κλίμα γίνεται «εκρηκτικό» στο εσωτερικό της παράταξης, με «φόντο» τις εσωκομματικές κάλπες για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα


Πηγή