Σταϊκούρας: «Διαμορφώνουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»

39

Μήνυμα Χρήστου Σταϊκούρα για την 49η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

«Έχοντας αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις, διαμορφώνουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα» τονίζει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για την 49η Επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Σταϊκούρα:

«Σήμερα, καθώς γιορτάζουμε την επιστροφή της Δημοκρατίας, θυμόμαστε εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την πρόοδο και την ελεύθερη έκφραση. Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, η δική μας Ελλάδα, διαμορφώθηκε μέσα από θυσίες και αγώνες, με σκοπό να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Μετά τις 24 Ιουλίου 1974, εδραιώθηκαν οι πολιτικές ελευθερίες και το κράτος δικαίου, πάνω στις βάσεις που έθεσε πρώτος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Παράλληλα, τα επόμενα χρόνια, η χώρα μας εξασφάλισε μια μακρά πορεία σταθερότητας με τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Σήμερα, έχοντας αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις, διαμορφώνουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα!

Στο πλαίσιο αυτό, ως Κυβέρνηση, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να ενισχύσουμε τις υποδομές μας και να αναβαθμίσουμε τις μεταφορές μας, με το βλέμμα στραμμένο στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών και ενισχύουμε την εμπιστοσύνη τους στην Πολιτεία και τους δημοκρατικούς θεσμούς».


Πηγή