Ευχαριστήρια επιστολή της UEFA στον Γιάννη Οικονόμου για την ασφάλεια στον τελικό του Super Cup 2023

70

Ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, προκειμένου να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, όπως τονίζει, εκ μέρους της UEFA, για την εξαιρετική διοργάνωση και ασφάλεια από πλευράς ελληνικών αρχών στη διεξαγωγή του UEFA Super Cup 2023, στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέστειλε ο Σλοβένος Διευθυντής Ασφαλείας και Προστασίας της UEFA, Zeljko Pavlica.

«Απευθύνομαι σε εσάς εκ μέρους, προσωπικά, του Προέδρου της UEFA και συνόλου του Οργανισμού, προκειμένου να σας εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετική συμβολή των ελληνικών δημοσίων αρχών στη διεξαγωγή του UEFA Super Cup 2023», σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Πάβλιτσα και προσθέτει:

«Οι υψηλές επιδόσεις και η προσήλωση που επέδειξαν οι συνεργάτες σας, εν μέσω μιας τόσο ευαίσθητης ατμόσφαιρας, εξασφάλισαν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων. Η αφοσίωσή τους στην τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας είναι αξιέπαινη και εκτιμάται ιδιαίτερα, καθώς είχαν σημαντικότατη συμβολή στη συνολική επιτυχία του γεγονότος».

Ο Διευθυντής Ασφάλειας της UEFA, επισημαίνει ότι «το παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες υψηλότατου επιπέδου, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη, συγκέντρωσε φιλάθλους από διάφορα μέρη του κόσμου και ο άψογος τρόπος, με τον οποίον οι συνεργάτες σας εξετέλεσαν τα καθήκοντά τους, δεν πέρασε απαρατήρητος».

Ο υψηλού επιπέδου επαγγελματισμός, η επιμέλεια και η ταχεία ανταπόκριση σε κάθε ζήτημα ήταν εμφανή σε κάθε φάση της διοργάνωσης αναφέρει ο κ. Πάβλιτσα και συμπληρώνει: «Ήταν εμφανές ότι η ασφάλεια αποτέλεσε ύψιστη προτεραιότητα, επιτρέποντας σε όλους να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία».

Καταλήγοντας ο Σλοβένος σημειώνει:

«Σε μια προσωπική αναφορά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη ζωτική υποστήριξη και την προσωπική εμπλοκή σας στο θέμα. Θα ήθελα να διαβιβάσετε την ευγνωμοσύνη μου σε όλα τα στελέχη και το προσωπικό των εμπλεκόμενων δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και στις τοπικές αρχές».


Πηγή