Τάκης Θεοδωρικάκος: Οργή για συκοφαντικά δημοσιεύματα – «Ντροπή, θα κινηθώ νομικά»

36

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε σε μία σειρά από δημοσιεύματα που τον παρουσίασαν να αδιαφορεί για την κατάσταση της φωτιάς στην Πάρνηθα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για τον πρώην υπουργό.

Ο κ. Θεοδωρικάκος βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων τα οποία τον παρουσίασαν να… απολαμβάνει την καταστροφή της Πάρνηθας απολαμβάνοντας ένα πολυτελές γεύμα, ωστόσο, κάτι τέτοιο απέχει χιλιόμετρα από την πραγματικότητα.

Πράγματι ο πρώην υπουργός, ήταν σε μια οικογενειακή ταβέρνα στην Πεντέλη, όπου έτρωγε μαζί με την κόρη του, ωστόσο, από εκεί που βρισκόταν αφενός δεν υπήρχε καμία οπτική επαφή με την Πάρνηθα, αφετέρου βρέθηκε απλά για ένα φαγητό μετά από αρκετές ώρες εργασίας. Κατά διαβολική σύμπτωση η διευθύντρια του Newsbomb.gr βρισκόταν στην ίδια ταβέρνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος ήταν προφανές ότι παραβρέθηκε απλά σε οικογενειακό δείπνο.

Ο ίδιος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook έκανε λόγο για ντροπιαστική δημοσιεύματα, αναφέροντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να αφήσει «αναπάντητο το αίσχος». Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ήδη έχει κινητοποιηθεί ο δικηγόρος του για να προχωρήσει στις κατάλληλες νομικές διαδικασίες.

Η απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Οι ιστοσελίδες newsbreak.gr και olympia.gr προέβησαν σε μία ακραία και άθλια συκοφαντική δημοσίευση εναντίον μου. Με μία αρρωστημένη ανάρτηση με παρουσίασαν να απολαμβάνω δήθεν την καταστροφική φωτιά της Πάρνηθας με ένα πολυτελές δείπνο αισθανόμενος δικαίωση για ό,τι συμβαίνει καθώς δεν είμαι πλέον υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ντροπή τους, ντροπή σε αυτούς που χρόνια τώρα έχουν μένος εναντίον μου, αλλά κι εναντίον της ΝΔ κι επιτίθενται με συκοφαντίες. Ένα συνηθισμένο φαγητό, με τη σύζυγο και την κόρη μου σε μια οικογενειακή ταβέρνα στην Πεντέλη, μετά από πολύωρη εργασία σε τόπο που βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι -περιλαμβανομένου του ατόμου που με έβγαλε φωτό με πολίτη που συνομιλούσα- πολύ μακριά από την Πάρνηθα και χωρίς καμία οπτική επαφή, το εμφανίζουν ως πανηγυρικό δείπνο. Το αίσχος τους δεν θα μείνει αναπάντητο. Έχω ήδη δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα δικαστικά εναντίον των υπευθύνων της πρωτοφανούς συκοφαντίας και αθλιότητας.

Όλα τα χρόνια που υπηρέτησα και υπηρετώ στον δημόσιο βίο ήμουν και είμαι με αυταπάρνηση πάντοτε δίπλα στα στελέχη της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς στην εκπλήρωση του καθήκοντος. Προφανώς το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αλλά είμαι υποχρεωμένος να δίνω την πρέπουσα απάντηση σε τέτοιου είδους αθλιότητες».


Πηγή