O Πολάκης «είδε» πολύ κόσμο στη συγκέντρωση Κασσελάκη στα Χανιά – «Παίρνει μορφή χιονοστιβάδας»

45

Ο Παύλος Πολλάκης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση Κασσελάκη λόγω ιατρικών υποχρεώσεων.

Τον ενθουσιασμό του για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης. «Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας», γράφει.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες στα Χανιά ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, σχολιάζοντας ότι είχε μεγάλη επιτυχία με πολύ κόσμο.

Ο Παύλος Πολλάκης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγω ιατρικών υποχρεώσεων. Σχολίασε σκωπτικά ωστόσο την ανακοίνωση του δήμου και του Ιδρύματος «Βενιζέλος» που ανέφερε πως «οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Δυο σχόλια για σήμερα.

1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας …

Υγ: Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη, χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων». Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!

Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!

2) Μου είπαν, γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω, πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσαλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο Συριζα πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»

Άκου λυξονταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσυ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξονταρμα ε λυξονταρμα!!

ΥΓ2.επειδή ρωτάτε πολλοί.Λυξονταρμα: Το κακουδερικο ,ασθενικό,αδύναμο ,δύσμορφο πλάσμα


Πηγή