ΝΔ: Στεκόμαστε δίπλα στους πλημμυροπαθείς συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης

38

Κακοκαιρία Daniel: Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στις τοπικές οργανώσεις της στις πόλεις της Θεσσαλίας. 

Σήμερα στις 15:00 παραδίδεται στον Βόλο το πρώτο μεγάλο φορτίο εμφιαλωμένων νερών για τους πληγέντες, με τη συνδρομή των εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στις τοπικές οργανώσεις της στις πόλεις της Θεσσαλίας, για τη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Παράλληλα, διαμηνύει πως στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες και συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και είδη πρπσωπικής υγιεινής. Όλα τα είδη συλλέγονται στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιως 62 Μοσχάτο, Τ.Κ. 18346) και στα γραφεία Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ (Μιχαήλ Καλού 6, Τ.Κ. 54629), καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.


Πηγή