ΣΥΡΙΖΑ: Συλλυπητήρια για την τραγωδία στη Λιβύη και αιχμές για το ΓΕΕΘΑ

81

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη του για την τραγωδία στη Λιβύη, ενώ ζητά εξηγήσεις για το γιατί καθυστέρησε η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για το θέμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο τριών στελεχών των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολιτών, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, καθώς και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειές τους. Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε το συντομότερο ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις συνθήκες του δυστυχήματος και ειδικότερα για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για τη μετακίνηση της αποστολής σε εμπόλεμη ζώνη που είχε πληγεί βαρύτατα από την καταιγίδα Daniel, με χιλιάδες νεκρούς. Επιπλέον αναμένουμε να ενημερωθούμε για τους λόγους που το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση χθες στις 19:35 με αναφορά σε «ελαφρούς τραυματισμούς», ενώ η είδηση του θανάτου μελών της αποστολής αποκαλύφθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ», υποστηρίζει κλείνοντας.


Πηγή