ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος βουλευτής «απαρνήθηκε» τον Τσακαλώτο για τα… μάτια του Κασσελάκη;

75

Ο Χάρης Μαμουλάκης ξεκαθάρισε ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη, αν και θεωρείται στέλεχος της επιρροής του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που επίσημα στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου.

Τα πάνω κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Μετά την κωλοτούμπα της Ελενας Ακρίτας που έφυγε από το στρατόπεδο της Εφης Αχτσιόγλου, δηλώνοντας πως θα στηρίξει το Στέφανο Κασσελάκη στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και ο Χάρης Μαμουλάκης απαρνείται τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα μάτια του Κασσελάκη.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε πως η στήριξή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στον πρώτο γύρο εδράζετο στο το πόσο καθαρά κινήθηκε πολιτικά.

Σχολιάζοντας τη μεγάλη συμμετοχή την πρώτη Κυριακή των εκλογών, σημείωσε πως οφείλεται και στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως επικοινωνία χωρίς πολιτική και το αντίστροφο δεν υπάρχει.

Όπως ανέφερε, ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος.


Πηγή