Λατινοπούλου: Χθεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, δυστυχώς η Αχτσιόγλου είναι πετυχημένη και στρέιτ

72

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε θέση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Με ένα βίντεο στο Twitter, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δεύτερου γύρο των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση. Σύμφωνα με την κ. Λατινοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένα «χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο», ενώ την ίδια ώρα η Έφη Αχτσιόγλου είναι μία στρέιτ γυναίκα με φιλοδοξίες και αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ συνιστά… μειονέκτημα.

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωνιακό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει οτι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκει, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό», αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολιτικά όμως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, όσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια. Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και αυτό στην Ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ», υποστήριξε για την Έφη Αχτσιόγλου.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε πως «Ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες».


Πηγή