Ποιος ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής

87

Συνεργάτες του κ. Κασσελάκη επισημαίνουν ότι η Έφη Αχτσιόγλου, όταν ρωτήθηκε σε live συνέντευξη για τα 12 μίλια, δεν απάντησε, ενώ το ίδιο έπραξε όταν ο δημοσιογράφος επανέφερε την ερώτηση. Κατά τα λοιπά, οι εκκλήσεις «να πέσουν οι τόνοι» συνεχίζονται.

Nα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει από τον Στέφανο Κασσελάκη την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος, ζητά ο στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, Τάκης Κατσαρός.

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επισημαίνει πως η Πολιτική Γραμματεία οφείλει «να επαναλάβει δημόσια τις διατυπωμένες θέσεις του κόμματος για τα εθνικά θέμα”. Και να ζητήσει από τον κ. Κασσελάκη “να διευκολύνει το κόμμα στο οποίο ανήκει, αποσύσροντας την υποψηφιότητά του», επικαλούμενος «πολιτική ανεπάρκεια».

Συνεργάτες του κ. Κασσελάκη δεν απαντούν καν σ’ αυτό. Ενώ για τα εθνικά: Πρώτον, παραπέμπουν στην εκτενή ανάρτηση που έκανε, αποδίδοντας στην κούραση και στην αϋπνία τη «γκάφα» για το «κρατίδιο» αντί για «ψευδοκράτος».

Δεύτερον, επισημαίνουν ότι η Έφη Αχτσιόγλου, όταν ρωτήθηκε σε live συνέντευξη για τα 12 μίλια, δεν απάντησε, ενώ το ίδιο έπραξε όταν ο δημοσιογράφος επανέφερε την ερώτηση. Κατά τα λοιπά, οι εκκλήσεις «να πέσουν οι τόνοι» συνεχίζονται.


Πηγή