ΣΥΡΙΖΑ – Αποστολάκης: «Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε»

37

«Τώρα φτιάχνεται η ομάδα του νέου Προέδρου», υπογράμμισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τα όργανα του κόμματος λειτουργούν και οι αποφάσεις τους θα είναι σεβαστές. Δε σημαίνει ότι (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) θα έλθει και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Ο Πρόεδρος ήλθε με την τάση να εξυπηρετήσει τους πάντες.

Ο νέος πρόεδρος θέλει να αξιοποιήσει τους πάντες μέσα στο κόμμα και ελπίζω ότι δεν θα χρειασθεί κάποιοι να φύγουν. Οι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο, θα μπουν στις αντίστοιχες θέσεις. Ζητούμενο είναι μία ουσιαστική αντιπολίτευση. Ας μην κάνουμε υποθετικά σενάρια, θα φανεί γρήγορα προς τα πού πάμε. Δεν περισσεύει κανείς.

Η κοινωνία δεν ανταποκρίθηκε στα προεκλογικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα πρέπει να σταθεί στα προβλήματα, η κοινωνία θέλει λύσεις. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και υπάρχουν πράγματα, τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Ενδεχομένως να δούμε διαφορές στο οργανόγραμμα», ενώ, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει και θέση Αντιπροέδρου.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας νέος και πολύ υποσχόμενος άνθρωπος. Το θέμα της Υγείας είναι πολύ σημαντικό. Το πρώτο ταξίδι θα είναι στην Κύπρο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στο KONTRA.


Πηγή