Ο νεώτερος υποψήφιος στο δήμο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης

36

Λεμπέσης Μαράντος Μάριος

Περιφερειακή Ενότητα: Ανατολικής Αττικής

Δήμος: Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης

Δημοτική Κοινότητα : Βάρης

Κομματικός Σχηματισμός :Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ΖΕΙΣ

Υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1997, είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και κατάγεται από την Κορώνη Μεσσηνίας.

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2015 και μετέπειτα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από το Τμήμα της Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Επιστημών το 2021.

Καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος τα καλοκαίρια σε ναυτιλιακή εταιρεία .

Λεμπέσης Μαράντος Μάριος, Λεμπέσης Μαράντος Μάριος

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την ναυτιλία και την επιχειρηματικότητα από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, όπως το City College .

Από το 2021 και έπειτα δραστηριοποιείται σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην εταιρία Dmelia και ταυτόχρονα στον χώρο της εστίασης στις οικογενειακές επιχειρήσεις “Rica Nera Sol” και “Tahiti Beach Bar”αλλά και στο χώρο εκμετάλλευσης Parking.

Πολιτικά έχει δραστηριοποιηθεί στην ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ. Επίσης είναι μέλος της ΑΧΕΠΑ . Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης -Βούλας – Βουλιαγμένης και είναι ο νεώτερος στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης “Πόλη για να Ζεις” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Λεμπέσης Μαράντος Μάριος, Λεμπέσης Μαράντος Μάριος

Ο Μάριος λατρεύει τα βιβλία και στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει Ιστορία ,Πολιτική , Γεωπολιτική και Στρατηγική. Αγαπά την γυμναστική, το μπάσκετ και τα ταξίδια και δεν παραλείπει να επισκέπτεται όλα τα μουσεία στα μέρη που πηγαίνει και του αρέσει να βλέπει αγώνες με τους φίλους του.

Πιστεύει στον εθελοντισμό και θέλει να βοηθά τους γύρω του με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, όταν υπάρχει ανάγκη .