ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν στελέχη της «Ομπρέλας»

33

Την άμεση σύγκληση των οργάνων του κόμματος ζητάει από τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργο Βασιλειάδη, η «Ομπρέλα», καθώς όπως υποστηρίζουν λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς την ενημέρωση και τη συγκατάθεση των οργάνων.

Παράλληλα, η «Ομπρέλα» ζητάει να προχωρήσει άμεσα η συζήτηση για τον οδικό χάρτη προς το Συνέδριο, το οποίο φαίνεται πως παραπέμπεται για τις ελληνικές καλένδες, καθώς η νέα ηγετική ομάδα θέλει περισσότερο χρόνο για να οργανωθεί.

Πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην επιστολή της «Ομπρέλας», σημείωναν ότι προτεραιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ίδιος δήλωσε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη, είναι η σύγκλιση των οργάνων του κόμματος.

Άλλωστε, συμπληρώνουν, όπως ανακοινώθηκε χθες από το γραφείο τύπου του κόμματος, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ως γνωστόν, την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα.

Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει.


Πηγή