Πέτη Πέρκα: «Δεν τον ξέραμε τον κύριο Κασσελάκη – Άσχημο το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ»

35

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα αφήνει αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα προβλήματα που προέκυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, μίλησε στην ΕΡΤ για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως πρόεδρος του κόμματος.

«Δεν τον ξέραμε τον κ. Κασσελάκη. Δεν ήταν καν μέλος του κόμματος. Βέβαια σεβαστό το αποτέλεσμα. Προσήλθε στις εσωκομματικές κάλπες πολύς κόσμος και αυτό είναι καλό. Βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του κ. Κασσελάκη. Δεν θέλω να τον αδικήσω καθόλου. Πραγματικά έχει ένα χάρισμα επικοινωνιακό και αυτό φάνηκε» ανέφερε αρχικά η κα Πέρκα.

Σχολιάζοντας τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όπως το βίντεο όπου σήμερα άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στη Βουλή και κάλεσε τους πολίτες διαδικτυακά να συμμετάσχουν, δήλωσε: «Καινοτόμα πράγματα, όπως η τρομερή επικοινωνιακή καμπάνια την οποία είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Είναι κάτι που ίσως πρέπει να μάθουμε να κάνουμε και ως κόμμα πλέον. Απλώς από κει και πέρα για εμάς είναι θέματα πολιτικά».

Όσον αφορά στο κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, το χαρακτήρισε άσχημο. «Αυτό το διαπιστώνει κανείς αν μπει λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρωτοφανές! Μας έχει πληγώσει πραγματικά όλους. Γι’ αυτό λέω λοιπόν να πάμε σε ένα συνέδριο, ο Πρόεδρος να κατανοήσει λίγο τη λειτουργία. Έκανε τις πρώτες κινήσεις που δεν ήταν σωστές. Όρισε εκπρόσωπο Τύπου και διευθυντή κοινοβουλευτικής ομάδας χωρίς να πάει στα αρμόδια όργανα. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Ζήτησε συγνώμη. Το θέμα της ενότητας βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο».

«Θα πάμε σε ένα συνέδριο να προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν προστατευμένο διάλογο, να μπουν τα θέματα κάτω. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα ως αποτέλεσμα πολλών συνεδρίων. Δεν αλλάζει από έναν άνθρωπο, ούτε από μια ομάδα» κατέληξε.


Πηγή