ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ουδέποτε έχει συναντηθεί με αξιωματούχο της Huawei

67

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ουδέποτε έχει συναντηθεί με αξιωματούχο της συγκεκριμένης κινεζικής εταιρείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη. 

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει πως «σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” υιοθετεί πλήρως και με καθυστέρηση ενός χρόνου τα επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών εις βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής» και σημειώνει:

«Όπως πράξαμε από την πρώτη στιγμή προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη και αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών απέναντι στο παρακράτος της Νέας Δημοκρατίας, έτσι θα πράξουμε και σήμερα για όλες τις αθλιότητες.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ουδέποτε έχει συναντηθεί με αξιωματούχο της συγκεκριμένης κινεζικής εταιρείας. Επίσης, ως ευρωβουλευτής έχει υπερψηφίσει σχετικά ψηφίσματα που αφορούν την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Κίνα, καθώς και την αντίθεση του Κοινοβουλίου στην επικύρωση εμπορικής συμφωνίας με τη συγκεκριμένη χώρα λόγω κυρώσεων που είχαν επιβληθεί σε Ευρωβουλευτές, εν αντιθέσει με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιες περιπτώσεις και της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι άραγε τυχαίο, που το εν λόγω πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί δυο μέρες μετά τη συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη-Βελόπουλου να αλωθεί η ΑΔΑΕ πριν την εξέταση της επιβολής προστίμου στην ΕΥΠ για τη μη προσκόμιση στοιχείων στην ανεξάρτητη αρχή σχετικά με την παράνομη παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη;

Δεν μας εκπλήσσουν όλα αυτά, γιατί η αξιοπιστία τους ήταν και είναι στο ναδίρ.

Δεν θα ξεχάσουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ως κεντρικός βραχίονας της μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλούσε προεκλογικά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συρθεί σε συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, επειδή ο Πρόεδρος του είναι δήθεν «πιασμένος» και «εκβιαζόμενος».

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento αποδεικνύει, όμως, και κάτι ακόμη: Οι κ.κ. Τσιπρας, Πολάκης, Παππας και Βαξεβάνης μπορεί να βρήκαν «βιτρίνα» από την Αμερική για να συνεχίσουν να έχουν ρόλο στα πράγματα, όμως μπροστά στα πρώτα αποτελέσματα της επιλογής τους, επιστρατεύουν τις πρακτικές της λασπολογίας, που ευτέλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι τόσο απελπισμένοι, που μπροστά στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δικαιώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γρήγορη Δημητριάδη και το παρακράτος τους.

Είναι ευθύνη του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου της χώρας να απομονώσει τα φαινόμενα παρακμής της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που υπονομεύουν την αξιοπιστία και τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή»


Πηγή