Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Θεωρεί ακόμα τον Μπέο ως τον «καταλληλότερο όλων», όπως έχει δηλώσει;

35

«Τραμπούκο» χαρακτηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ο Στέφανος Κασσελάκης και ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν εξακολουθεί αν « συνεχίσει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες»

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα που προέκυψε με τον Αχιλλέα Μπέο, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει: «Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον ”καταλληλότερο όλων”, όπως έχει δηλώσει; Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται; Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;».


Πηγή