Πλεύρης: Πρώτη εμφάνιση Κασσελάκη σε ρόλο χειροκροτητή στην Ολομέλεια

60

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να χειροκροτήσει τον Σωκράτη Φάμελλο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους βουλευτές της ΝΔ, με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει ότι ήταν η πρώτη του εμφάνιση ως χειροκροτητής πρόεδρος.

Έντονη ήταν η αντίδραση των στελεχών της ΝΔ από το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη περί «χειροκροτητών» βουλευτών, με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει ότι η πρώτη εμφάνιση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είχε το ρόλο του «χειροκροτητή προέδρου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα πήγε στη στη Βουλή ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών και την ομιλία του επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να χειροκροτήσει τον Σωκράτη Φάμελλο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους βουλευτές της ΝΔ, με τον Θάνο Πλεύρη να αναφέρει ότι ήταν η πρώτη του εμφάνιση ως χειροκροτητής πρόεδρος.

«Παρουσία μόλις 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (από τους 47) η πρώτη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη σε ρόλο χειροκροτητή στην Ολομέλεια», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στο Χ (πρώην Twitter). Είναι μία από τις αντιδράσεις για τα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και αυτοί που ανέφεραν ότι κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενημέρωσε τον Στέφανο Κασσελάκη πως οι επίσημοι προσκεκλημένοι στα έδρανα των αξιωματούχων και οι ανεπίσημοι στο θεωρείο απαγορεύεται να χειροκροτούν.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται – Δεν τολμάει να μπει στη Βουλή»
Ο Θάνος Πλεύρης δεν έμεινε μόνο στην ανάρτηση, καθώς εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, κατηγορώντας τον για «λαϊκισμό του χείριστου είδους».

«Πριν μια εβδομάδα ανέβασε ένα βίντεο στο τικ τοκ, όπου στην πραγματικότητα χαρακτήριζε τους βουλευτές ως χειροκροτητές και ότι εμείς είμαστε εδώ και χειροκροτούμε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, αλλά αυτός θα εγκαινιάσει μία νέα διαδικασία όπου τα νομοσχέδια θα έρχονται σε διαβούλευση με τους πολίτες», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Ο κ. Κασσελάκης σήμερα, προσήλθε ως χειροκροτητής στην ολομέλεια. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι όσοι δεν είναι αιρετοί δεν χειροκροτούν, απλώς παρακολουθούν. Κάθισε εκεί πέρα. Τον φέρατε, άκουσε μόνο τον κ. Φάμελλο, μίλησε σε 20 βουλευτές από τους 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, γνώριζε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι σήμερα θα έχει την πρώτη άτυπη εμφάνιση του ο νέος αρχηγός και προσήλθαν οι 20 από τους 47 βουλευτές. Αυτό είναι θέμα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Συνεχίζοντας, επέμεινε στην προσωπική επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης ήρθε, λειτούργησε ως χειροκροτητής και απήλθε. Δεν άκουσε καν τη συζήτηση. Δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον να πει ‘μια που ήρθα, ας δω πως λειτουργεί η Βουλή.


Πηγή