Στέφανος Κασσελάκης: «Ξέρει λιγότερα από τους ναύτες» – Πώς απαντά το Twitter για τον Εθνικό Ύμνο

34

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος άλλοτε του Αλέξη Τσίπρα, αντιλαμβάνεται την αμηχανία -λόγω άγνοιας;- και σπεύδει να σώσει την κατάσταση και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις γκάφες. Μετά το «κρατίδιο» που είπε πριν την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήξερε ότι στον Εθνικό μας Ύμνο στέκονται προσοχή.

Τι κι αν ο διπλωματικός σύμβουλος, που είχε μαζί του ο Στέφανος Κασσελάκης στο ταξίδι του στην Κύπρο προσπαθούσε να τη «μαζέψει», εκείνος τίποτα και γι΄αυτό το Twitter έκανε τα δικά του σχόλια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στον τύμβο της Μακεδονίτισσας και στη συνέχεια ενώ έχει ξεκινήσει η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου φαίνεται να μην ξέρει τι να κάνει και κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος άλλοτε του Αλέξη Τσίπρα, αντιλαμβάνεται την αμηχανία -λόγω άγνοιας;- και σπεύδει να σώσει την κατάσταση και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με βήμα γοργό, εμφανώς αγχωμένος, πάει σε θέση που ο κ. Κασσελάκης μπορεί να τον δει και του δείχνει τι πρέπει να κάνει. Κοινώς να κάτσει προσοχή και όχι να σταυρώσει τα χέρια λες και είναι στην εκκλησία. Υπάκουος ο κ. Κασσελάκης αντιγράφει την κίνησή του, αντιλαμβανόμενος το λάθος του.

«Ούτε αυτό δεν έμαθε ο Στέφανος Κασσελάκης;»

Το Twitter, όμως, που φυσικά «έπιασε» τη νέα γκάφα, στέλνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «εντατικά μαθήματα» μετά και την αναφορά του ψευδοκράτους ως «κρατίδιο».

«Ή το φροντιστήριο δεν είναι καλό ή ο μαθητής σκράπας», «Ούτε αυτό δεν έμαθε εκτός από το ότι δεν υπάρχει «τουρκικό κρατίδιο» στην Κύπρο», «Κάνανε καπετάνιο κάποιον που ξέρει λιγότερα κι απ’ τους ναύτες» είναι μερικά από τα βιτριολικά σχόλια στο X.


Πηγή