Μπακογιάννης: «Ο Χάρης Δούκας «ξεκίνησε» το debate με ένα μεγάλο ψέμα»

28

Από το περιβάλλον του Κώστα Μπακογιάννη,σχολιάζουν την ανάρτηση του Χάρη Δούκα περί του πώς κανονίστηκε το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του Κώστα Μπακογιάννη, η παράταξη «Αθήνα Ψηλά», με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Χάρη Δούκα στην οποία ισχυρίζεται ότι ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποδέχτηκε με «καθυστέρηση ενός γύρου» τη διεξαγωγή debate, υπενθυμίζει:

Στις 31 Αυγούστου ο κ. Μπακογιάννης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Κωνσταντίνο Ζούλα είχε δηλώσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate με τους υποψηφίους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο της Αθήνας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά στην επιστολή του, ο κ. Μπακογιάννης, σημείωνε: «Αναγνωρίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί το μοναδικό θεσμικό βήμα για τη διεξαγωγή ενός συντεταγμένου διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τις αρχές της Δημοκρατίας, παρακαλώ θεωρείστε αυτονόητη τη συμμετοχή μου. Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων όλων μας στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες».

Πρέπει να είναι σαφές ότι ο γόνιμος και χρήσιμος διάλογος απαιτεί αλήθεια, από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα. Δυστυχώς λίγα 24ωρα πριν από τη διεξαγωγή του debate ο κ. Δούκας ξεκινά με ένα μεγάλο ψέμα…»


Πηγή