Δημήτρης Πτωχός: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου να μπει σε τροχιά ανάπτυξης

30

«Η κάλπη είναι άδεια», υποστήριξε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο υποψήφιος Δημήτρης Πτωχός.

Ένα 48ωρο πριν οι κάλπες ανοίξουν ξανά για τον Β’ γύρο στις Περιφερειακές Εκλογές, ο Δημήτρης Πτωχός έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μάχη στην Πελοπόννησο. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο Mega και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν έτσι ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η Πελοπόννησος.

«Η κάλπη είναι άδεια, ξεκινάμε από την αρχή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πτωχός και πρόσθεσε:

«Ήταν μία τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, μπορώ να συμβάλω ουσιαστικά και σημαντικά σε αυτό».

Όπως είπε, ο βασικός του στόχος είναι «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου να μπει σε μία τροχιά ανάπτυξης», ενώ εξήγησε πως αν εκλεγεί από τις πρώτες του ενέργειες θα είναι να ασχοληθεί με τη γραφειοκρατία και θα προχωρήσει σε απλοποιημένες και ψηφιοποιημένες υπηρεσίες για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και τη δημιουργία του κατάλληλου υπόβαθρου για την επιτάχυνση έργων, όπως δρόμοι, διαχείριση νερού και άλλοι πόροι.


Πηγή