Οικονόμου: Προχωράμε μαζί με την ΕΛ.ΑΣ., με μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών

64

Mε αφορμή την σημερινή ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτέμιου, Προστάτη της ΕΛΑΣ ο Γιάννης Οικονόμου, έκανε μία ανάρτηση

«Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος που δουλεύουν για την προστασία των συμπολιτών μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την σημερινή ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτέμιου, Προστάτη της ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Οικονόμου στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος που δουλεύουν για την προστασία των συμπολιτών μας.

Σήμερα, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών γιορτάσαμε τον ‘Αγιο Αρτέμιο, τον Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ., και την επιρροή που έχει η λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία μας, αποδίδοντας έτσι το ελάχιστο οφειλόμενο ευχαριστώ για την αφοσίωση και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα μας.

Ο βασικότερος ρόλος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η ασφάλεια των πολιτών, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Οφείλουμε να παρέχουμε στους Έλληνες πολίτες αίσθημα ασφάλειας και να εκσυγχρονιστούμε, κάνοντας μαζί το επόμενο βήμα.

Προχωράμε μαζί με τους άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., με μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών, το ιερό μας καθήκον απέναντι στην Πατρίδα. Χρόνια Πολλά!»


Πηγή