ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ζήτησε πειθαρχία και… ελεύθερη γνώμη μόνο εντός των τειχών

44

Τι είπε στη συνάντηση με το Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Στέφανος Κασσελάκης και γιατί ζήτησε να εκφράζονται αντίθετες φωνές μόνο εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε εξέλιξη είναι κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνάντηση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τραβάει τα βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση έγινε πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, και σε αυτή συζήτησε σε καλό κλίμα με τον πρόεδρο του κόμματος.

Ο κ. Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση έκανε μία δήλωση με την οποία ανέφερε πως ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές, έτσι ώστε να προχωρήσει το κόμμα με ενότητα. Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως θα μεριμνήσει για το θέμα.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πειθαρχία. «Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το καταστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο ο πρόεδρος του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Έφη Αχτσιόγλου μπήκε στα γραφεία του κόμματος, αφότου είχε ολοκληρωθεί η συνάντηση Κασσελάκη – Τσακαλώτου.


Πηγή