Δημοσκόπηση Metron Analysis: Νέο «χαστούκι» για τον Στέφανο Κασσελάκη

72

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ανησυχητικά ευρήματα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία ακόμα έρευνα. Διατηρεί το προβάδισμά της στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία. Βασικό πρόβλημα για τους πολίτες η ακρίβεια.

Προς τη λάθος κατεύθυνση οδεύει η χώρα, σύμφωνα με το 60% των ερωτηθέντων στη μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στα σημαντικότερα προβλήματα, οι πολίτες κατατάσσουν ως πρώτο την ακρίβεια σε ποσοστό 30% ενώ δεύτερο είναι η οικονομία με ποσοστό 24%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για την αξιολόγηση της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση έχει 36% θετική αξιολόγηση και 59% αρνητική, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει μόλις 9% στις θετικές γνώμες με το τρομακτικό 85% στην αρνητική αξιολόγηση να προκαλεί προβληματισμό στην Κουμουνδούρου.

Τα «θέματα», όμως, για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τελειώνουν εδώ καθώς ιδιαίτερα χαμηλή είναι και η αξιολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη. Μόλις το 16% έχει θετική γνώμη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 72% τον αξιολογεί αρνητικά.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή