Στέφανος Κασσελάκης προς εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ: «Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, θα το αλλάξουμε»

30

Αδιανόητο, ανήθικο και απάνθρωπο χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης το καθεστώς κάτω από το οποίο καλούνται οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους συνανθρώπους μας.

«Έχουμε ηθική ευθύνη ως κοινωνία να σας ανταμείψουμε γι αυτό που παρέχετε. Το οποίο είναι ζωή. Ζητώ συγγνώμη γι αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ αλλά θα την αλλάξουμε. Είναι αδιανόητο, ανήθικο, απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει και θα το αλλάξουμε» τόνισε ο Στ.Κασσελάκης στη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Κ.Ε.Π.Υ) ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υποδέχθηκαν θερμά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και σημείωσαν ότι έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοσοκομεία και την υγεία συνολικά στη χώρα μας. Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους τόσο στο κομμάτι της ηθικής συμπαράστασης όσο και της οικονομικής στήριξής τους αφού οι μισθοί τους είναι πολύ χαμηλοί.

«Εσείς είστε οι άριστοι της κοινωνίας και εμείς ως πολιτεία και ως κοινωνία πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε» υπογράμμισε ο Στ.Κασσελάκης.


Πηγή