Στέφανος Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης – «Ζήτω συγνώμη εκ μέρους της πολιτείας»

28

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και άκουσε τα προβλήματα των διασωστών

Τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην ανατολική Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης είχε μία σύντομη συζήτηση που με εκπροσώπους εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Οι εργαζόμενοι τού μίλησαν για τη μισθοδοσία και τις συνθήκες εργασίας τους, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως: «Είναι απάνθρωπο αδιανόητο και ανήθικο. Ζήτω συγνώμη εκ μέρους της πολιτείας. Αυτό θα αλλάξει είμαστε δίπλα της».

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ξενάγησαν τον Στέφανο Κασσελάκη σε κινητή μονάδα και του εξήγησαν πώς λειτουργεί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ανέφερε ότι ξέρει τα περισσότερα απ’ όσα του είπαν.

Ο επί 4 χρόνια συντονιστής του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης τόνισε «Υστερούμε αριθμητικά όχι σε εκπαίδευση η εξοπλισμό είναι πολύ κρίσιμο να υπάρχει το προσωπικό τεράστιο πρόβλημα ο μέσος όρος ηλικίας διασωστών στην κίνηση είναι 53-54 ετών πηγαίνουν συνάδελφοι σε χειρότερη κατάσταση από το περιστατικό!».

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Ράνια Θρασκιά, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο βουλευτής του Κιλκίς Πέτρος Παπάς.


Πηγή