Κασσελάκης: Τα Τέμπη είναι εθνικό-κοινωνικό ζήτημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη

30

Ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει ότι είπε σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι «τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα», αλλά ότι «είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook σχετικά με τη συνάντηση που είχε με συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στο Επιμελητήριο Λάρισας, υπογραμμίζοντας ότι τα Τέμπη είναι ένα εθνικό-κοινωνικό ζήτημα, «γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης».

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παραθέτει τα λόγια ενός από τους συγγενείς των θυμάτων: «Οπουδήποτε στον κόσμο σέβονται τους νεκρούς. Τα δικά μας τα παιδιά δεν τα σεβάστηκαν. Τα πήραν με τις μπουλτόζες, τα φορτώσαν σε φορτηγά και τα πετάξανε». Αναφέρει εν συνεχεία ο κ. Κασσελάκης ότι «το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο κύριος λόγος που μπήκα στην πολιτική. Όχι μόνο αυτό καθεαυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έβγαλε δικό του πόρισμα, έκανε φτηνό αντιπερισπασμό με τον φράκτη στον Έβρο, οργάνωσε καμπάνια στο tiktok για να κερδίσει πίσω τους νέους».

Ο κ. Κασσελάκης επισημαίνει ότι είπε σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι «τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα», αλλά ότι «είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα. Γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης». «Πρόσθεσα ότι δεν είναι μόνοι. ‘Μόνοι μας είμαστε’, με διέκοψαν. Τους καταλαβαίνω», συνεχίζει, συμπληρώνοντας ότι θέλει να ξέρουν πως «ως Στέφανος προσωπικά αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη». «Θα είμαστε δίπλα τους για όσο καιρό χρειαστεί. Για χρόνια; Για χρόνια», σημειώνει.


Πηγή