ΣΥΡΙΖΑ: Αυγέρη κατά Λακόπουλου και υπέρ Τζάκρη – «Ο εξόφθαλμος σεξισμός, η χυδαία στοχοποίηση»

64

«Έκρηξη» της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για επικριτικό άρθρο κατά της Θεοδώρας Τζάκρη

Την οργισμένη αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη προκάλεσε ενα αιχμηρό και επικριτικό άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου για τη Θεοδώρα Τζάκρη.

«Ο διάχυτος κοινωνικός ρατσισμός, ο εξόφθαλμος σεξισμός, η χυδαία στοχοποίηση και η εμμονή σε προσωπικές επιθέσεις- προς άγραν δημοσιότητας- που καμώνονται το δημοσιογραφικό λόγο και την πολιτική ανάλυση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από θλιβερό παραλήρημα. Ένα ακατάσχετο αναμάσημα στερεοτύπων και μια κραυγή υπαρξιακής υπενθύμισης, που δεν αντέχει ούτε στην ρήση “α, αυτός τα λέει; Δεν έχει σημασία», ανέφερε στην ανάρτησή της, η κα Αυγέρη.

Στο επίμαχο άρθρο ο Γιώργος Λακόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων για τη Θεοδώρα Τζάκρη: «Τον Νοέμβριο του 2013, δείχνοντας ότι δεν είναι η “χαζή ξανθιά” της παρέας, επιδίωξε τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ».

και συνεχίζει “πρώτη και καλύτερη στην υποστήριξη του Κασσελάκη, έπιασε το τζόκερ: από τις χαμηλές πτήσεις επί Τσίπρα, μετακόμισε στο κομματικό ρετιρέ. Από τη “γλαστροειδή” αντιμετώπισή της, από την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη μούρη στο Καβούρι: γραμματέας της Κ.Ο. Μεγαλεία”.

Για να καταλήξει: Τον θέλει ανελέητο. Είναι ο ήρωάς της και πέφτει στη φωτιά για χάρη του: «Ξεπερνά την υπομονή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους». Μπορεί να μην παίζει στα δάκτυλα τις μορφές της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά το ψεύδισμά της έχει πλέον αυτοπεποίθηση.


Πηγή