Γεωργιάδης: «Χυδαιότητα να προσπαθείς να κερδίσεις ψήφους από την τραγωδία των Τεμπών»

61

Με ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε δυο εφημερίδες για τις αναφορές του ονόματός του για την τραγωδία των Τεμπών

Δριμεία επίθεση μέσω του Χ κατά μερίδας του Τύπου με αφορμή την αναφορά του ονόματός του στη σε πρωτοσέλιδα για την τραγωδία των Τεμπών, έκανε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Γεωργιάδης η αναφορά του για το θέμα δεν ήταν ότι «”ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη” όπως ψευδώς και δολίως γράφεται αλλά “ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη” δηλ για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία».

«Το φοβερό αυτό δυστύχημα αυτό καθαυτό το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας» προσθέτει ο υπουργός Εργασίας και καταλήγει:

«Την ανθρώπινη μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κύριου Γεωργιάδη:


Πηγή