Τεμπονέρας: Η επόμενη μέρα θα μας βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

34

«H επόμενη μέρα θα μάς βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιμαχόμαστε τη ΝΔ στην πορεία προς ένα συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας

Δεν έχει διάθεση να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος ωστόσο καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω την πρότασή του.

Μιλώντας στο MEGA ο Διονύσης Τεμπονέρας σημείωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση ενός καθ’ όλα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη.

«H επόμενη μέρα θα μάς βρει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ να αντιμαχόμαστε τη ΝΔ στην πορεία προς ένα συνέδριο που θα βάλει τις βάσεις για ένα αριστερό δημοκρατικό κόμμα» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας, που χτες αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕ αντιδρώντας στην ψηφοφορία που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για δημοψήφισμα από τη βάση για τις διαγραφές των 4.

Ο κ. Τεμπονέρας πρόσθεσε ωστόσο: «Αλίμονο αν υπήρχε αμφισβήτηση ενός καθ’ όλα νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη. Αδιαμφισβήτητα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να προσθέσουμε, όχι να ακρωτηριάσουμε”

Ερωτώμενος για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απαντώντας ότι πρέπει να μείνει έξω από την όποια αντιπαράθεση και ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος να αναλάβει πρωτοβουλίες.


Πηγή