Επίθεση Ραγκούση στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

25

Δριμεία επίθεση κατά των τρολ του διαδικτύου από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα ποστ στο Facebook, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, επιτέθηκε στα «τρολ του διαδικτύου» όπως τα χαρακτήρισε.

Ο κύριος Ραγκούσης τόνισε στην ανάρτησή του πως επέλεξε να απέχει ως σχολιαστής για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο όταν το έκανε μόλις προχθές και χθες, δέχτηκε δριμεία επίθεση από ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου!

«Εξακολουθώ να ζητώ δημοσίως από τον Στέφανο Κασσελάκη να απαιτήσει πρώτα από τους υποστηρικτές του να σταματήσουν τον εμφύλιο εσωκομματικό πόλεμο και όσοι είναι μέλη του κόμματος να τους παραπέμψει για διαγραφή. Αυτός ο εμφύλιος είναι καταστροφικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και για τον ίδιο προσωπικά», καταλήγει η ανάρτηση του κυρίου Ραγκούση.

Αναλυτικά το ποστ:

«Σήκω φύγε άμα δεν σου αρέσει η κατάσταση στο κόμμα… ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ …»!
Μετά την εκλογή νέου Προέδρου, έδωσα την πρώτη τηλεοπτική μου συνέντευξη μόλις προχθές. Την πρώτη ραδιοφωνική μου, μόλις χθες.
Δεν ήθελα να πάρω μέρος στον εμφύλιο που εξελίσσεται.
Ανάμεσα στα ζητήματα που έθεσα σε αυτές τις δύο συνεντεύξεις ήταν ότι πρέπει ο Στέφανος Κασσελάκης να μεριμνήσει ώστε να παύσει κάθε επιτιμητική αναφορά στα ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από μέλος του κόμματος εναντίον άλλου μέλους, ξεκινώντας από όσους τον υποστηρίζουν.
Τι εισέπραξα από τους υποστηρικτές του ως απάντηση; Από ανώνυμους κι επώνυμους λογαριασμούς, από ανώνυμα τρολς που πρωταγωνιστούν στον εμφύλιο που μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ;
«…ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ…»
Εξακολουθώ να ζητώ δημοσίως από τον Στέφανο Κασσελάκη να απαιτήσει πρώτα από τους υποστηρικτές του να σταματήσουν τον εμφύλιο εσωκομματικό πόλεμο και όσοι είναι μέλη του κόμματος να τους παραπέμψει για διαγραφή.
Αυτός ο εμφύλιος είναι καταστροφικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και για τον ίδιο προσωπικά.
Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
Δεν γνωρίζω τι θα αναγκαστεί να πράξει η Έφη Αχτσιόγλου τελικά.
Εγώ θα παραμείνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να δουλέψω όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια.
Μόνη διαφορά πλέον θα είναι ότι θα εργαστώ κι εναντίον του εμφυλίου μέσα στο κόμμα, καθώς και όσων θα έχουν την πολιτική ευθύνη για τη συνέχισή του.


Πηγή