Ο Πέτρος Κόκκαλης ανακοινώνει την ίδρυση νέου κόμματος

26

Την ίδρυση νέου κόμματος θα ανακοινώσει απόψε στην εκπομπή της ΕΡΤ, με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης.

Όπως είχε μεταδώσει το Newsbomb.gr πριν από δύο εβδομάδες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φυγόκεντρες τάσεις δεν παρουσιάζονται μόνο από τα αριστερά, αλλά και από πρόσωπα που ανήκουν στον μεσαίο χώρο και που θεωρούν ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τη νέα ηγεσία.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Newsbomb.gr ανέφερε: Και αν η αποχώρηση της «Ομπρέλας» θα μοιάζει με μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία που πιθανότατα θα ικανοποιήσει την πλευρά Κασσελάκη, η πιθανότητα να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη που προέρχονται από τη διεύρυνση, θα «πληγώσει» την Κουμουνδούρου. Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι δεν είναι λίγοι οι «κεντρώοι» που διαφωνούν με τη νέα τάξη πραγμάτων που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ και σκέφτονται να αποχωρήσουν. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κάνουν σκέψεις για τη δημιουργία ενός «Πράσινου» οικολογικού κόμματος, το οποίο σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν νέο παίχτη στην κεντροαριστερά.


Πηγή