«Βολές» Κασσελάκη κατά Αυτιά: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή»

71

Άλλη μία «αιχμηρή» δημοσίευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημερινή (19/11) αναφορά του Γιώργου Αυτιά στη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (16/11), προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τόνισε ότι ο δημοσιογράφος «διαστρεβλώνει τη θέση μου και παίζει με τα εθνικά μας θέματα», μεταξύ άλλων.

«Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του.

Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακόμη, παρέθεσε απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος ανέφερε το εξής: «Ζητάει αποστρατιωκοποίηση των νησιών» (σ.σ. σχετικά με δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου). «Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών;» διερωτήθηκε στη συνέχεια, με έναν εκ των προσκεκλημένων στην εκπομπή να αναφέρει το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη.


Πηγή