Πυρ ομαδών κατά Πολάκη για την επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου

27

Στην αντεπίθεση κατά του Παύλο Πολάκη για το ιατρικά στοιχεία της Σίας Αναγνωστοπούλου που έδωσε στη δημοσιότητα, οι Πλεύρης, Δουδωνής και Παγώνη.  

Συνεχίζεται ο ορυμαγδός ων αντιδράσεων κατά της επίθεσης που εξαπέλυσε ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Λίγες ώρες πριν η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα της λάβουν την τελική απόφαση για το αν θα φύγουν ή θα μείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης δυναμίτισε περαιτέρω το ήδη εκρηκτικό κλίμα, πραγματοποιώντας επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του επιτέθηκε στη Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξή της είχε πει για ότι «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης», απαντώντας της πως δεν «πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”» για να καταλήψει στο «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Άμεση ωστόσο ήταν και η αντίδραση της κας Αναγνωστοπούλου, η οποία ανήκει στην ομάδα των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία απάντησε «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια κατέληγε πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Επίσης, ο Παύλος Πολάκης δέχθηκε τα πυρά των Θάνο Πλευρή, Άδωνι Γεωργιάδη, Παναγιώτη Δουδωνή και Ματίνας Παγώνη. Οργισμένος με τον Παύλο Πολάκη και το γεγονός οτι ενέπλεξε προσωπικά και ιατρικά δεδομένα στην κόντρα του με την κυρία Αναγνωστοπούλου εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

Ειδικότερφα, ο κ. Πλεύρης χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη ως ψεύτη και συκοφάντη, σημειώνοντας ότι είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη. «Όπως γινόταν επί Τσίπρα, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε.

«Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή ουσιαστικά επαναφέρει και τη ρουσφετολογία» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Πλεύρης.

Επίσης, διέψευσε τον Πολάκη λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα μεταξύ τους και ανέφερε: «Τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης. Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογραφηση απο γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες. Ακολουθήθηκε πληρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω».

Περαιτέρω, σημείωσε: «Ο κ. Πολάκης είναι γιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και επιλέγει να επιτεθεί στην Σία Αναγνωστοπούλου για θέμα υγείας. Δεν είναι ελλεεινός ο άνθρωπος; Ο κ. Κασσελάκης δεν αισθάνατει την ανάγκη να πει ότι είναι λάθος να εμπλέκονται προσωπικά δεδομένα με θέματα υγείας σε πολιτικές αντιπαραθέσεις; Τη χυδαιότητα ότι παίζαμε με τους ασθενείς δεν θα την ανεχθώ. Είναι δυνατόν να βγάζουμε στη φόρα τα θέματα υγείας για πολιτική αντιπαράθεση;».

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, είπε πως «το να χρησιμοποιούμε δεδομένα υγείας είναι τελείως λάθος και προβληματικό. Τα δεδομένα της υγείας δεν μπορεί να γίνονται αντικείμενο πολιτικού καβγά».

Στην αντιπαράθεση έλαβε μέρος και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για αποκρουστική και χυδαία κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι ο κ. Πολάκης «έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!». «Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε οξύ τόνο η Ματίνα Παγώνη είπε πως έχει ξεφύγει ο συνάδελφος. «Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» και διερωτήθηκε: «Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.


Πηγή