ΣΥΡΙΖΑ: Ανάρτηση Πολάκη για τον «βούρκο» – Το μήνυμά του

24

Στην ανάρτησή του επιτίθεται στην κυβέρνηση και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τον «αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο» γιατί όπως υποστηρίζει από αυτό θα κριθεί

O όρος «βούρκος» που χρησιμοποίησε κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των «6+6», ο Νάσος Ηλιόπουλος ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, έφερε νέα ανάρτηση από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έδωσε τη δική του διάσταση στη λέξη.

Στην ανάρτησή του επιτίθεται στην κυβέρνηση και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τον «αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο» γιατί όπως υποστηρίζει από αυτό θα κριθεί.

Ο Παύλος Πολάκης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων, μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Θάνος Πλευρής, Άδωνις Γεωργιάδης, Παναγιώτης Δουδωνής και Ματίνα Παγώνη. εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του με τον πρώην υπουργό Υγείας να τον χαρακτηρίζει ψεύτη και συκοφάντη με την ανοχή Κασσελάκη.

«Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή ουσιαστικά επαναφέρει και τη ρουσφετολογία» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Πλεύρης.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, είπε πως «το να χρησιμοποιούμε δεδομένα υγείας είναι τελείως λάθος και προβληματικό. Τα δεδομένα της υγείας δεν μπορεί να γίνονται αντικείμενο πολιτικού καβγά».

Στην αντιπαράθεση έλαβε μέρος και ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για αποκρουστική και χυδαία κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι ο κ. Πολάκης «έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!». «Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε οξύ τόνο η Ματίνα Παγώνη δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο συνάδερφός της έχει ξεφύγει. «Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε».


Πηγή