ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωτοβουλίες» για λύση του εσωκομματικού προβλήματος, προαναγγέλλει ο Πάνος Ρήγας

29

Ο Πάνος Ρήγας δεν ξεκαθάρισε τι είδους «πρωτοβουλίες» μπορεί να επιλύσουν το εσωκομματικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τη λήψη άμεσων πρωτοβουλιών από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, με στόχο να καταστεί σαφές τον αν μπορούν να συνυπάρξουν ή όχι με την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, προαναγγέλει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος που βρίσκεται κοντά στη νέα ηγεσία, Πάνος Ρήγας.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε. Το είπε και ο Στέφανος, το μεσημέρι, στο ραδιόφωνο. Νομίζω θα υπάρξουν πρωτοβουλίες άμεσες. Θα υπάρξουν πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες οι οποίες θα ολοκληρώσουν μια διαδικασία, να μπορούμε να πάμε μαζί ή να μην πάμε μαζί», είπε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, μιλώντας στην εκπομπή «ΝΕΤ24», στο Rise TV.

Αν και ο κ.Ρήγας δεν ξεκαθάρισε τι είδους «πρωτοβουλίες» θα είναι αυτές που θα υπάρξουν, κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει μια κίνηση εντυπωσιασμού εκ μέρους της ηγετικής ομάδας, η οποία θα γίνει με σκοπό να προλάβει την ειλημμένη απόφαση της ομάδας των «6+6» να αποχωρήσει από την Κουμουνδούρου, με στόχο να «τονωθεί» το αρχηγικό προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη.

Πάντως, το ενδεχόμενο της διαγραφής των επτά βουλευτών που ανήκουν στην πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου, πριν εκείνοι προλάβουν να αποχωρήσουν από το κόμμα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα, είναι μια κίνηση που δεν βρίσκεται στο τραπέζι, είπαν σε επικοινωνία που είχαν με το Newsbomb.gr συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή