Η Μαρία Συρεγγέλα είναι και επίσημα η νέα Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

65

Ήταν γνωστό, έμενε η ανακοίνωση.

Όπως είχε ήδη γνωστοποιηθεί από τη 10η Νοεμβρίου, η Μαρία Συρεγγέλα αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα στη Νέα Δημοκρατία, διαδεχόμενη τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Μητσοτάκης: «Το σύνθημα είναι: “Έλα Συρεγγέλα”, αλλά όχι με φόρα»

«Η Μαρία Συρεγγέλα ανταποκρίθηκε απόλυτα σε ό,τι τής ανατέθηκε. Η εκλογή της ως Γραμματέα αποτελεί σημαντικό βήμα για τη Νέα Δημοκρατία. “Έλα Συρεγγέλα” είναι το σύνθημα, αλλά όχι με φόρα, διότι σε άλλους δεν… βγήκε σε καλό» ανέφερε χαριτολογώντας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο τέλος της ομιλίας του, από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, κατά την ομιλία στην Πολιτική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα.

Η Μαρία Συρεγγέλα υπογράμμισε ότι «είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και ευθύνη η εκλογή μου, στη θέση της Γραμματέως. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ για την ψήφο όλα τα μέλη της παράταξης, κατανοώ πλήρως της ευθύνες. Η σημερινή μέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας που υπηρετούν και υπηρέτησαν την παράταξη».

Ο απερχόμενος Γραμματέας και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, νωρίτερα ευχαρίστησε τους συνεργάτες, κάνοντας αναφορά στη διαδρομή του, στη συγκεκριμένη θέση. «Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μία άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία. Η αφοσίωσή της είναι εντυπωσιακή, όπως και το πόσο μπορεί να ενώνει».


Πηγή