Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: «Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση – Θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ»

65

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συζήτηση που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit, που οργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και το Φόρουμ των Δελφών.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για την αποχώρηση της “Ομπρέλας” από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν έφυγε η ομάδα της ‘Ομπρέλας’, έφυγαν μερικά στελέχη που ευθυγραμμίζονται με τη συγκεκριμένη ομάδα» και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος ο οποίος έχει δείξει την εμπιστοσύνη του με σταυρούς σε αυτά τα στελέχη της ‘Ομπρέλας’ γενικά είναι ένας κόσμος που εγώ τον ενστερνίζομαι και θεωρώ ότι έχει ακόμα χώρο στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι πολιτικές διαφωνίες είναι πολύ μικρές».

Όσο για τη στάση της ομάδας «6+6» τόνισε πως «κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωσε: «Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση από τη μεριά τους, ή κάποια απόφαση, το οποίο κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι παραμένουν στη Βουλή και συνεχίζουν να δουλεύουν για μας. Είναι μέρος της ομάδας μας και για μένα αυτό είναι μία ευπρόσδεκτη εξέλιξη».

Είπε ότι μίλησε με τον Παύλο Πολάκη και τη Σία Αναγνωστοπούλου και μετά μίλησαν και αυτοί οι δύο μεταξύ τους “σε πολύ καλό κλίμα νομίζω […] Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε τον κόσμο ο οποίος αισθάνεται ότι δεν έχει φωνή αυτή τη στιγμή και βαδίζει προς την αποχή».

«Ο ελληνικός λαός επέλεξε και με διαφορά, τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, θα είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση», δήλωσε.

Επισήμανε πως το νέο που φέρνει στην Ελλάδα, είναι «η επιστροφή στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα».


Πηγή