Το «αιχμηρό» σχόλιο πολίτη στον Κασσελάκη: «Τι θες τις κάμερες; Κάνεις πως δεν θέλεις»

68

Τι απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη «σπόντα» ενός πολίτη.

Με τον «εμφύλιο» στον ΣΥΡΙΖΑ να κορυφώνεται σήμερα (23/11), με την αποχώρηση των «6+6» της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου από το κόμμα, ήλθε στο προσκήνιο άλλο ένα «αιχμηρό» σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη, αυτήν τη φορά από πολίτη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (22/11) συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από αυτοαπασχολούμενους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πλησίαζε τον άνθρωπο, εκείνος τού είπε: «Τις κάμερες τι τις θες τώρα;», δείχνοντας τις κάμερες που ακολουθούσαν τον επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τού απάντησε: «Για πες. Πες το παράπονό σου».

«Κάνεις πως δεν θέλεις», υποστήριξε ο πολίτης. «Πλάκα μου κάνεις τώρα; Κι εσύ στο μυαλό μου είσαι; Να είσαι καλά, δεν ισχύει αυτό που λες», αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και προχώρησε.

@ellada24gr

“Τις κάμερες τι τις θες;” – Το “καρφί” πολίτη στον Κασελάκη στη συγκέντρωση #greeknews #politiki #kasselakis #syriza #ellada24 #toprwino #liagas #liagkas #apergia #greecetiktok #tiktokgreeceofficial #tiktokgreece #foryoupage

♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24 – Ellada24


Πηγή