Νέα «κόντρα» μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη: «Εμμονικός άνθρωπος» – «Είσαι αδιευκρίνιστος»

26

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αντάλλαξαν ξανά «πυρά».

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης, διασταύρωσαν για άλλη μία φορά τα «ξίφη» τους, αυτήν τη φορά μέσω διαδικτύου, με… αφορμή την παρουσία του τελευταίου στην ορκωμοσία της κόρης του, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, έπειτα από πρόσκληση του κοσμήτορα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους αποφοίτους, κατά τη διάρκεια του οποίου άφησε «αιχμές» για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αλλά και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ωστόσο, χωρίς να τον κατονομάσει.

Μιλώντας σε πτυχιούχους της Νομικής, ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η Νομική είναι η επιστήμη που ρυθμίζει τις σχέσεις των ανθρώπων. Η Νομική είναι η επιστήμη που αποτυπώνει με κανόνες δικαίου τον συσχετισμό των κοινωνικών δυνάμεων».

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι είναι «πολύ δύσκολη δουλειά» αλλά «ακόμη πιο δύσκολο είναι η απονομή της δικαιοσύνης. Είστε η καταφυγή των απλών ανθρώπων για να υπερασπίσετε τα δικαιώματά τους, να μπορέσει να λύσει το φορολογικό του πρόβλημα, να διεκδικήσει τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο ορισμός του εμμονικού ανθρώπου»

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης δεν άφησε… αναπάντητες τις «βολές» του Παύλου Πολάκη, αφού τον χαρακτήρισε ως «εμμονικό», μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Νέο «χτύπημα» Πολάκη: «Είσαι το συνώνυμο της λέξης “αδιευκρίνιστος”»

Δίδοντας συνέχεια στο «θερμό» επεισόδιο και αφού ανέφερε ότι «τώρα το είδα» με αποδέκτη τον Άδωνι Γεωργιάδη, προσέθεσε πως έχει απαντήσει ήδη με την προηγούμενη ανάρτηση, στην οποία υποστήριξε ότι «χαίρομαι που έχει νιώσει πως είσαι το συνώνυμο της λέξης “αδιευκρίνιστος”».


Πηγή