ΠΑΣΟΚ: Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση – «Επικοινωνιακά τα κόλπα τα αγιοβασιλιάτικα καλάθια»

25

Για το ράλι της ακρίβειας, το οποίο δεν έχει τέλος, αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «επικοινωνιακή αντιμετώπιση» της ακρίβειας από την κυβέρνηση επισημαίνοντας πως τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια», προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές που νιώθουν απροστάτευτοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ και η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτων .

Η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της συνεχούς αύξησης των τιμών από την κυβέρνηση και τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια», προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές, που νιώθουν απροστάτευτοι και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σκληρής καθημερινότητας. Το πιο ανησυχητικό, δε, είναι ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα για το επόμενο διάστημα.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, με στοχευμένα μέτρα, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και θα συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή, καθώς η προστασία των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών αποτελεί πολιτική του προτεραιότητα.


Πηγή